Robert Robert Boersma | Drijfveer Media sterren

Thorgall vraagt mij om een aanbeveling. Maar eigenlijk zit ik daar niet op te wachten. Het is namelijk mijn intentie om Thorgall nog heel lang bij Drijfveer Media te houden dus waarom hem aanbevelen? Enfin...

Thorgall is een echte autodidact. Hoewel hij geen bachelor of iets dergelijks heeft behaald, heeft hij zonder twijfel HBO+ denkniveau. Hij duikt op problemen en grijpt ze bij de keel. Kan kwesties theoretisch benaderen maar ramt net zo lief uren op zijn toetsenbord om dingen gedaan te krijgen. Zijn stormachtige ontwikkeling in het afgelopen jaar heeft hem onmisbaar gemaakt voor ons. En deze motormuis is bovendien een aangenaam persoon in de omgang. Maar recruiters... afblijven of riskeer onze toorn!

 

eric zwolle Eric Zwolle | Experty sterren

Mijn naam is Eric Zwolle en ik ben werkzaam als online marketing manager bij Experty Nederland B.V. In deze hoedanigheid was ik de leidinggevende van Thorgall, gedurende zijn werkzaamheden als Online Marketeer.

Met veel waardering heb ik het afgelopen jaar de werkzaamheden van Thorgall binnen ons team gevolgd. In zijn werkzaamheden heeft hij laten zien een snelle leerling te zijn en een gevorderde kennis heeft van SEO. Daarnaast is hij goed in het coachen van medewerkers en de stagiaires op de marketingafdeling. Naast deze eigenschappen beschikt hij over een goede werkmentaliteit en is hij collegiaal. Als persoon heb ik hem als prettig, enthousiast en leergierig ervaren.

daniel Daniël Struik | Drijfveer Media sterren

Thorgall heeft mij in drie maanden op een hele prettige manier de basics van online marketing geleerd. Hij is specialist op het gebied van SEO, linkbuilding en webdesign en deelt met alle plezier zijn kennis met je op dit vlak.

Wat ik in hem waardeer is zijn intrinsieke drive en zijn professionele houding: op het moment dat het niet helemaal duidelijk is wie wat moet doen binnen een team, is hij de eerste die zijn verantwoordelijkheid neemt.

 

Sietse  Sietse Hoogsteen | Drijfveer Media sterren

Tijdens mijn periode bij Drijfveer Media heb ik Thorgall leren kennen als een zeer prettige collega met veel kennis van online marketing. Met al mijn vragen over SEO, Webdesign, Google Analytics en Linkbuilding kon ik altijd bij Thorgall terecht. Hij staat direct voor je klaar en zijn feedback is zeer nuttig.

Dankzij Thorgall heb ik veel over online marketing geleerd en daar ben ik hem heel dankbaar voor

nadia akkerman  Nadia Akkerman | Pienter sterren

Tijdens mijn werkzaamheden als online marketeer bij Pienter Online heb ik samen mogen werken met Thorgall. Al tijdens zijn eerste dag maakte hij indruk op mij door zijn professionele en klantgerichte houding. Thorgall staat klanten op een vriendelijke, rustige en duidelijke manier te woord en hij weet een gesprek altijd tot een goed einde te brengen. Als online marketeer verstaat hij zijn vak en weet hij effectieve campagnes op te zetten en targets te behalen.

Als collega heb ik Thorgall leren kennen als een persoon die zeer prettig in de omgang is en waarmee ik graag even een praatje maakte.

Sumitra  Sumitra Otter | Pienter sterren

Thorgall vroeg mij een aanbeveling te schrijven. Nou, dat is geen enkel probleem! Ik vond Thorgall een erg prettige collega. We hebben niet aan dezelfde projecten gewerkt, maar ik kan met zekerheid zeggen dat hij met veel humor en doorzettingsvermogen zijn weg baant door zijn werkzaamheden.

Bijzonder ook hoe Thorgall zichzelf verder weet te ontwikkelen en met een flinke dosis nuchterheid iedere uitdaging aangaat.

 

chris zwart Chris Zwart | Experty sterren

Als copywriter/shopontwikkelaar heb ik gedurende een half jaar regelmatig met Thorgall samengewerkt. Mij werd al snel duidelijk dat hij weet waar hij mee bezig is en duidelijke ideeën heeft over hoe dingen aangepakt zouden moeten worden.

Hij houdt van een uitdaging en is niet snel tevreden. Dit, gecombineerd met zijn zelfstandige houding, zorgt ervoor dat hij in staat is goed en effectief werk te leveren. Op informeel vlak heb ik Thorgall leren kennen als een leuke, vriendelijke collega. Zowel voor een grapje als voor een serieus gesprek kun je bij hem aankloppen. Daarnaast heeft hij zich in korte tijd ontwikkeld tot een verrassend goede tafeltennisser, hoewel hij dat zelf waarschijnlijk zal ontkennen.

timothy  Timothy van Sas | Experty sterren

Thorgall is een hele fijne collega om mee te werken. Hij volgt alle ontwikkelingen nauwlettend en probeert deze toe te passen binnen de organisatie. Thorgall is niet zomaar tevreden, hij probeert altijd het maximale uit zijn werkzaamheden te halen.

Hij ligt prima in de groep en kan ook nog een aardig potje tafelvoetballen 🙂